dijous, 15 de febrer del 2007

EL MENÚ


Ara és període de Campanya electoral, i els ciutadans/es de Mataró hem d’estar atents a les promeses dels candidats a l’alcaldia del nostre municipi.


Creure o no creure en el que ens diuen de vegades és una qüestió de fe en una persona que pensem és sincera i realment i creu en el que intenta vendre’ns. La teoria fins aquí tothom més o menys la segueix, ara bé si parlem de credibilitat gastada, és aquella que el mateix grup polític fa servir legislatura darrera legislatura i després resulta que quan està en el govern té una amnèsia permanent durant tres anys i mig de mandat, i en l'ultim mig any de govern corren a recuperar el temps perdut.


Es per això que qui ja ha demostrat que segueix aquest criteri durant tants anys, per sentit comú hauria de començar a fer les maletes del despatx de l’alcaldia. Ens poden dir: potser els que no hi són i pretenen ser-hi faran el mateix que els que ja hi són. Però com podem saber si un plat que ens serveixen per primera vegada ens agrada sinó el tastem abans, per altre banda el que ja em tastat i no ens ha agradat si que el podem rebutjar amb seguretat.


Crec que ha arribat l’hora de provar nous menús a la capital del Maresme, perquè tants anys de les mateixes viandes ja les hem avorrides, i tenim ganes de tastar-ne de noves.

Bon profit.


David Morgades i Clopés