dissabte, 31 de juliol del 2010

NEIX MATARÓ PER LA INDEPENDÈNCIA:

Ahir vaig assistir a la inesperada presentació d’intencions dels hereus i pubilles de la coordinadora que va fer possible la consulta per la independència a Mataró.

Unes cent persones encuriosides omplíem una sala amb florescents pampelluguessant de la seu de la colla castellera Caps Grossos que de forma generosa van cedir l’espai per poder fer aquest acte.

Què haig de dir després d’escoltar als ponents i als espectadors? doncs que podria desfer-me en elogis sincers però serè modest i em limitaré a somriure i esperar que els esdeveniments ja els condecorin per si sols.

Dir que crec que són gent prou espavilada i que conviden a acompanyar-los en aquesta aventura llaminera no seria suficient perquè us féssiu càrrec de la il•lusió que destil•lava l’alè invisible de les seves paraules.

Va quedar clar que estan entossudits en voler reprendre el fil de l’acció lliurament sense el feix nebulós de les directrius d’un partit polític de pèrfids vicis establerts.

Les seves idees esclataven en la pantalla del projector del Power point on feien somiar als espectadors amb les seves estratègies de full de ruta que deixaven bocabadats al venerable.

Jo us convido amb aquest breu resum a deixar el temps sabàtic del ja farem i formar part de la resistència entusiasta de les hordes independentistes de la capital del Maresme.


Cridem tots junts: Visca la pàtria !