dimarts, 22 de gener del 2008

CDC HA D’ACABAR SENT CDCS:


Les corrents sobiranistes de CDC han d’acabar portant el partit a ser un referent per la independència del nostre poble. No s’ha de tocar res del tarannà propi de la política de centre que ha caracteritzat al nostre partit però sí incorporar un compromís amb el desig de recuperar un estat que ens van manllevar i que no ens han tornat.
Proposo que les sigles de CDC portin també la S de sobirana per exhibir el timó del partit en la lluita política del futur de la nació catalana.
Com ja vaig escriure en posts anteriors l’única opció útil en les eleccions generals a la política espanyola és la del vot sobiranista, només així es podrà treballar des del cor de l’estat que ens controla i transmetre’ls la voluntat de ser un estat propi. Crec que més que mai és indispensable que els ciutadans vagin a votar massivament i tinguin fe en els polítics que els han de representar a Madrid. Jo convido a fer un front comú amb caire catalanista a tot aquell que vulgui veure algun dia la independència del nostre país feta realitat.

David Morgades i Clopés