dimecres, 21 de març del 2007

EL PADRÍ


Llegint l’episodi mafiós viscut a la seu del diari LA VANGUARDIA se’m posen els pèls de punta. Ara resulta que en el partit socialista hi romanen personatges més propis de la pel·lícula d’en Marlon Brando que de la vida política quotidiana.
Realment esfereïdor, només imaginar que càrrecs electes o treballadors d'aquests poguessin fer això seria escandalós, ja podríem pensar malament fins i tot de la Mare Teresa de Calcuta (amb perdó).
Es que no té nom, es que els adjectius per aquests personatges acabarien amb les pàgines dels que hi ha al Pompeu Fabra.
I tenen la poca vergonya de no dimitir, i limitar-se a demanar disculpes?. No home no, al carrer Senyors mafiosos, al carrer.
Si això és el que es porta en l’entorn socialista, que Déu ens agafi confessats, no vull pensar en el que faran a la Generalitat i en els Ajuntaments.
Fins i tot podríem pensar que es dirigeixen al president de la Generalitat com a Don Montillone o fins i tot com a Padrí, a la vegada que li fan reverències de tota mena.
Realment el que senti els colors del socialisme potser que els comenci a demanar explicacions, perquè dubto molt que les amenaces siguin part del seu programa electoral.

David Morgades i Clopés