dissabte, 17 de novembre del 2007

RENFE ET TROBA TEMPS:


Mira que en som d’impertinents i poca-soltes, dir que Renfe et roba el temps és una mentida grollera i de mal gust. Us demostraré que el que fa la ministre Sra. Magdalena Àlvarez amb una mostra impressionant d’intel·ligència superior, està pensat per fer contents als ciutadans i no és producte d’un cop al cap com insinuen uns quants cretins.
Per exemple, si viatges amb tren trobes temps per fer totes aquelles coses que no pots fer mai: escriure a aquell amic que fa molt de temps que no has vist, fer la llista de la compra per dissabte, fer la travessa, escriure les teves memòries, llegir sencera la guia de telèfons, fer meditació i tècniques de relaxament, fer la declaració de renta (per molt complicada que sigui), fer mil i un sudokus, aprendre xinès o arameu, traduir la bíblia del català a l’hebreu, desxifrar claus encriptades, ..........................................
Bé, com heu pogut veure amb aquests exemples, tot ha estat un experiment del ministeri de foment per donar un respir als ciutadans i treure’ls de l’esgotament i estrès del dia a dia.
Gràcies al PSOE ens sentim molt millor i anem a treballar cada dia més alegres i estem de més bon humor a la feina. Ni que visquéssim mil anys no ho podríem oblidar. Què faríem sense ells?.