dissabte, 9 de gener del 2010

PUIGCERCÓS I EL SEU JO HUMORISTA :


En “Puchi” és un crack, el rei de l’humor, està clar que el seu homòleg del Polònia no  pisca al seu costat. De fet en el seu últim monòleg s’ha tornat a superar i ens ha sorprès parlant de com ha pujat l’independentisme a Catalunya gràcies al govern Tripartit i a la bona tasca feta per part d’Esquerra republicana.

Us confesso que he agafat un mal de panxa horrorós de tan de riure, les llàgrimes m’anaven a raig i estossegant la cara se m’envermellia com una rajola. Després de llegir aquest extraordinari acudit del Sr. Puigcercós en un diari digital estic convençut que no cal que la societat civil mogui un dit per aconseguir la independència. No cal que faci manifestacions, ni presenti ILP al parlament, ni faci consultes per la independència, ni tan sols que pengi estelades  al balcó l 'onze de setembre.

Ja podem estar tranquils que la independència del país arribarà de segur amb un tercer tripartit i amb el líder d’ERC com la part alegre d’un govern d’esquerres destinat a ser el salvador de la pàtria catalana.

Quins collons !