dilluns, 4 de juny del 2007

I ARA QUÈ?



Els Mataronins hem hagut de patir 28 anys de socialisme indigest, i ara ens veiem en l’obligació de patir-ne 4 més després dels últims resultats electorals.
Sort que els que han guanyat diuen tenir noves idees, ara les podrem veure, perquè és clar, si les noves idees són les mateixes que ja tenien, potser és que deuen haver venut fum i alhora de mostrar les seves cartes resulten ser un bluf.
Realment se’ls hauria de fer un marcatge proper, per tal de que no posin el peu a la mateixa galleda que tantes vegades els ha mullat els mitjons, i sobretot treure’ls-hi la tarja vermella cada vegada que sigui necessari.
S´hauria de una forta oposició, sense concessions de cap tipus, alhora de decidir sobre les propostes que facin, ja que si surten malament diran que és per culpa de l'oposició, tal com han fet en aquesta última campanya electoral.
Això ja no ha de passar més, si tenen noves idees que se les facin només seves i després que assumeixin ells les conseqüències i no puguin dir que els culpables són els demés.
Llàstima no se’ls deixés manar en minoria perquè demostressin la seva "vàlua" real, i potser així en les properes eleccions un altre gall faria matines.

David Morgades i Clopés