dimarts, 27 de febrer del 2007

LA DESESPERACIÓ DE L'IGNORAT


Allò de: “no em sento ignorat per els demés sinó respectat per el seu silenci”, no serveix avui a cap ciutadà descontent amb la política feta al llarg dels anys per el govern actual.
Ara hi ha la possibilitat d’un canvi polític seriós, sincer i compromès, potser per primera vegada en molt de temps, i que ningú s’enfadi amb aquestes ratlles mancades de demagògia i si plenes d’objectivitat.
L’elecció d’en Joan Mora per ser el candidat per CiU a l’alcaldia, és la millor noticia per Mataró i els seus ciutadans, per fi una persona noble, amb ganes de millorar la ciutat i atendre les necessitats dels condemnats a l’oblit per part d’una administració que només se’n recorda d’ells a manca de tres mesos abans d’unes eleccions.
Aplaudim des d’aquest escrit a tots aquells que estan obrint els ulls i veuen en Joan Mora com la millor oportunitat de tenir un nou alcalde per Mataró amb aire renovat, i empàtic amb els seus problemes.
D'aquesta manera les parets interiors de la casa gran del poble podran deixar de ser grises i fosques, i es podran obrir bé les cortines perquè hi entri la llum .

David Morgades i Clopés