dimecres, 27 de gener del 2010

FEM VAGA D’ESPECTADORS:


Ara que per fi la llei obligarà a les sales de cinema a ofertar un 50 % de pel•lícules amb l´idioma oficial d’aquest país, els exhibidors amenacen en impedir-ho fent vagues com a bravates.


Aquests bergants del cel•luloide menyspreen la nostra llengua i atempten amb impulsos furiosos cap als ciutadans catalanoparlants. De fet, se’ls en fot tot el que no sigui obeir devotament els seus desitjos lascius d’ omplir-se bé la bossa fins dalt.


Doncs si tot és una qüestió econòmica posem serenament punt i final a la tibantor agre espanyolista d’aquests empresaris. Sense cap matís fem-nos el propòsit de no anar al cinema fins que ofertin les pel•lícules en el nostre idioma. Desencaixem-los ! que es plantegin sinó seria més rentable complir la llei que empassar-se les sales buides de dalt a baix.


Ajudem-los a baixar del burro perquè sinó defensem aquesta llei perdrem una oportunitat d’or per fer un pas més cap a la normalització lingüística a casa nostra.


Feu que el vostre enginy mental fins ara anèmic actuí com un fibló i us asseguro que si aquestes mones intueixen que poden morir ofegades faran el cort fort i cediran de forma amarga.

Actuem i guanyarem aquesta batalla.