diumenge, 29 d’abril del 2007

L'OLLA DE GRILLS


Les declaracions d’el Sr. Pascual Maragall, demostren la divisió del socialisme a nivell de la generalitat, cosa que ja sospitàvem però que aquesta setmana s’ha fet evident.
La divisió socialista a Mataró també és prou evident entre els Masistes i els Baronistes, un clar exemple és que las vaques sagrades de l´ època d’en Mas han caigut de la llista electoral i en canvi i romanen els que han jurat fidelitat eterna al Melillenc.
Que n'és de necessari un canvi de govern veient aquest panorama tan estrabagant. Els 27 anys de decadència política a la nostre ciutat no poden de cap manera tenir continuïtat a partir d’ara, ja ni ha prou! els ciutadans exigim un canvi d’aires a l’Ajuntament, s’ha de frenar de cop la tendència al caos de la ciutat i començar una etapa nova amb gent nova que tingui la il·lusió que un govern continuïsta no pot oferir, i encarà menys quan demostren dia a dia que no en saben més.
Haurem d´esperar una mica més, però tenim l’esperança de que a partir de finals del mes que bé podrem encetar un nou cicle polític a la nostra ciutat.

David Morgades i Clopés