diumenge, 24 de febrer del 2008

ERC APOSTA PER L'ESPANYOLITZACIÓ DE CATALUNYA:


És que no tenen vergonya els dirigents d’ERC? és que tal i com va dir el Sr. Mas només els interessen les cadires, els sous i els cotxes oficials? Ara diuen que aposten per la continuïtat del tripartit i es queden tan amples demanant al seu electoral que els voti com una alternativa sobiranista.
El Sr Ridao ha deixat ben clar a Reus que ERC ja no realitza cap tipus d’ofert a CiU per canviar el "color" i la composició de l'actual govern de la Generalitat. En la seva creuada per embolicar la troca i sortir als diaris el Sr. Ridau aposta en nom del seu partit per continuar tenint un govern espanyol del PSC-PSOE a la generalitat. De fet tan els hi és, perquè el futur del país el deixen en un segon pla i viuen la dolce vita aprofitant cada moment de govern perquè saben que quan el poble català digui prou hauran de tornar a l’ostracisme en el que estaven abans del triengany.
Des de CiU els hi hem donat la mà i ho continuem fent per formar un front comú sobiranista per lluitar pels interessos del país, però la resposta sempre és girar-nos la cara i passar-li la mà per l’espatlla al Sr. Montilla. Després que no es queixin si quan la truita es gira ningú se’ls mira.
David Morgades i Clopés