dimarts, 10 d’abril del 2007

ELECTORALISME EXPRÉS


Avui, els infants de l’escola Anxaneta han estrenat centre. Molts pares els han portat amb casc i vestit de “neopré”, per si de cas els queia alguna cosa pel cap no els hi sortís cap bolet, i si plogués, poguessin fer “rafting” en condicions pels passadissos del centre.
Per un moment m'he quedat mirant la façana rovellada del centre de l’entrada del c/ Floridablanca, i la veritat no se si estarà de moda a la pasarel-la Gaudí, però a mi em recorda els vaixells abandonats de les drassanes.
El que més crida l’atenció per això, és la vorera del c/ Solís inacabada, que segurament també deu formar part del disseny del centre escolar, així com els ferros sortints del mur del pati exterior on els infants juguen.
Tot plegat un prodigi de previsió i bon gust per part de l’Ajuntament, sobretot pensant que només queden 2 mesos per acabar el curs escolar.
Deixeu-me ser agosarat i preguntar si no hauria sigut estat millor acabar primer totes les feines que queden per fer i després portar-hi els infants, però es clar es que estem en període electoral i alguns ja es preparen per la foto del Cap Gros.
A la fi de tot plegat tan patètic com sempre, deu ser que també deu formar part del disseny socialista, que il·lumina tant que fa mal a la vista.

David Morgades i Clopés