divendres, 9 de novembre del 2007

PANORAMA PER PLEGAR:


El president de la Generalitat de Catalunya i exministre del PSOE, el Sr. Montilla va voler practicar l’antic art de la meditació.
Va pujar a dalt de tot de la torre Agbar, s´hi va asseure i amb les cames creuades i mirant a l’horitzó va meditar força estona.
Després va baixar i va convocar els mitjans per fer una confessió pública on reconeixia que la situació a Catalunya és greu i fosca .
Va dir que el nostre poble pateix manipulacions, atacs, assetjaments, bloqueigs, desprestigi i fins i tot pràctiques antidemocràtiques.
Va destacar literalment: “les infames campanyes contra Catalunya", “la manipulació dels sentiments de milers d'espanyols" i ara, “les operacions d'atac/ bloqueig que rebem per part d’Espanya”.
El Sr. Montilla ha obert els ulls i per primer cop fa un acte de consciència dels seus pecats, denúncia la deslleialtat de l´ il·lusionista Sr. Zapatero amb el PSC, el fracàs del tripartit, la seva nefasta defensa de Catalunya davant dels esmentats atacs...
Deixeu-me que feliciti l´honradesa sense límits del Sr. Montilla abans d´opinar que ha fracassat com a president del nostre país.
Davant d’aquest panorama, només li queda fer un últim pas per la seva purificació mental i dimitir dignament d’un càrrec que mai hauria d’haver ocupat. Tot seguit li recomanaria anar a fer meditació al Tibet on el seu amic el Lalai Lama estarà encantat de fer-li lloc entre els monjos budistes per poder netejar la seva ànima de dubtosa consciència.


David Morgades i Clopés