dimarts, 25 de setembre del 2007

EL FOLL DE LA CIUTAT COMTAL


La Guàrdia Urbana de Barcelona ha denunciat al secretari general de la Vice-presidència de la Generalitat, Rafel Niubó, per portar el CAT a les matrícules de davant i de darrera del seu cotxe.
Ben fet! doncs que s’ha pensat, aquest! Això és un crim horrible, atemptar contra l’honor d’Espanya i el símbol que ens ha d’identificar a tots, el DNI automobilístic, l’herència del Sr. Aznar. ...
De ben segur que aquests que porten adhesius enganxats sobre la E de la “gran nacion” espanyola són folls i els haurien de condemnar a Galeres per perpetuïtat.
L’orgull de ser espanyol ha de ser ben visible, fins i tot s’hauria de fer una llei que obligués a tots els ciutadans a tatuar-se una E a la pell, perquè quan anessin a la platja ho veiés tothom.
I diré més, tots els vehicles haurien de ser pintats del color vermell i amb una franja al mig de color groc, perquè quan sortissin fora d’Espanya es veiés de quin país són. I per suposat res de dibuixos de rucs o gats als cotxes Els automòbils ja haurien de portar de sèrie l’adhesiu del Toro al maleter. Que: “ esto es España”. O què us pensàveu!.


David Morgades i Clopés