dilluns, 11 de gener del 2010

UNA SOCIOVERGÈNCIA AL PARLAMENT? NO GRÀCIES !


Més d’una vegada dins l’entorn convergent s’ha parlat d’un possible pacte entre CiU i el PSC per governar Catalunya. De fet, a la part d’unionistes del gremi convergent segur que els hi aniria bé, en canvi, a la part sobiranista del partit, que no és amiga d’aventures amalgàmiques amb segons qui, segur que no.

Personalment tinc clar que traspassar el llindar del laberint on abans ja s’hi va perdre ERC seria un gravíssim error per part del Sr. Mas. El principal problema és que la seva brúixola mental només li senyala la direcció cap a la travessia que porta a la presidència sense cap altre rumb possible.

La condició d’invident del líder convergent, és una obsessió malaltissa que l’envaeix i que a la vegada forja el fracàs del país. Amb un pacte amb els socialistes potser sí que arribarà al seu objectiu, de fet n’estic gairebé segur, però res canviarà, tot seguirà igual.

El PSC/OE és sinònim de fàbriques d’espanyolisme, d’endarreriment en la normalització lingüística, de lleialtat a Madrid, de tèrbols tripijocs en les negociacions de competències.........

Quin preu té per vostè la presidència a la generalitat de Catalunya, Sr Mas?