divendres, 1 de juny del 2007

TOTS AMB LA SELECCIÓ


Els dies 8, 9 i 10 de Juny el municipi de Reus celebrarà el dia de les Seleccions Esportives Catalanes, que portaran uns 600 esportistes en total. Tan de bo l’any que ve poguéssim fer-ho a Mataró.
El programa:
L'apartat principal és, òbviament, l'esportiu. Per aquest motiu hi haurà la possibilitat d'assistir a partits internacionals de Catalunya en hoquei patins, un triangular amb Xile i una altra selecció encara per confirmar, futbol sala, on la nostra selecció, subcampiona d'Europa, s'enfrontarà a Itàlia, rugby, amb tota certesa contra el Marroc, handbol, voleibol i un Catalunya-Euskadi de tennis de taula. El bàsquet en cadira de rodes o un partit internacional de futbol sala davant la selecció italiana dels Special Olympics serà també part destacada del programa d'activitats de Reus. Està pràcticament tancat també un partit de futbol de veterans entre Catalunya i Euskadi. I, entre altres propostes, els amants del tennis podran gaudir de la presència de Sergi Bruguera que participarà en un clínic per a nens dels Special Olympics. També hi haurà l'opció de veure partits d'exhibició i participar en molts esports, com en futbol i bàsquet en la modalitat de 3x3 o l'escalada al rocòdrom. Donarem especial protagonisme a alguns d'aquells esports on Catalunya pot competir oficialment : corfbol, kickboxing , fisioculturisme o pitch and putt..
Activitats festives: exhibició castellera, un seguici petit de Festa Major, atraccions infantils, àpats populars i dos concerts de fi de festa amb grups de ressò del panorama musical català: Gossos i Elèctrica Dharma divendres 8 i Obrint Pas i la Troba Kung-Fú el dissabte 9 de juny. A banda, com a novetat, aquest any el Circ Cric, després de ser notícia recentment, serà a Reus per fer riure a petits i grans juntament amb el Club Super 3 que també donarà suport a aquest II Dia de les Seleccions Catalanes. Totes les activitats, concerts inclosos, seran gratuïtes. Les activitats es duran a terme al Parc Sant Jordi, a la Plaça Llibertat, al Club Reus Deportiu, al Club Tennis Monterols i a les instal· lacions del Reus Ploms.


David Morgades i Clopés