dimarts, 1 de gener del 2008

QUÈ ENTÉN PER XENOFÒBIA EL PSC?:

Acusar de conducta xenòfoba a bombo i platerets el vídeo de CiU ha sigut l’última perla de les ments brillants del PSC. Ens a quedat clar a tots que els socialistes catalans no volen la integració dels immigrants sinó que els catalans ens integrem a la seva cultura. Ja se sap que a l’ase tossut tan es dir-li arri com só i als socialistes ja se’ls pot dir missa dues vegades que senten ploure.
En el vídeo es fa referència a un diari que denúncia el fet que un pare magrebí no deixi fer gimnàstica a la seva filla. El PSC diu que això és xenofòbia, jo dic que és una denúncia d’una conducta autoritària i masclista contra les dones i que els socialistes han pixat fora de test o potser deu ser que hi deuen estar d’acord en el masclisme sobre les dones?.
Crec que a la nostra societat és donen molts casos d’abús d’homes sobre les dones i s’ha de lluitar perquè això no succeeixi. No es pot donar la raó als qui fan aquests actes d’abús de gènere i que per desgràcia des de que hi ha governs socialistes es toleren de forma equivocada excusant-se en que són cultures diferents. I un be negre amb potes rosses, podem trobar varis casos com aquest sobretot en immigrants d’origen àrab i que ningú no els hi fa entendre que en aquest país no es tolera la diferència de gèneres. En el cas concret del vídeo s’ha d’entendre que si la gimnàstica és una assignatura obligatòria, l’alumna sigui de l’origen que sigui ha de fer-la i no ser víctima d’un greuge causat pels seus progenitors i defensat per un govern que no hi veu mes enllà del seu nas. I que no facin demagògia amb la xenofòbia que d’això res de res. Senyors del PSC per concloure els diré que a on no hi ha sang no es fan botifarres.

David Morgades i Clopés