dimarts, 18 de desembre del 2007

CATALUNYA HA D’OBRIR LA LLAUNA D’ESPANYA?


Em pregunto per què quan s’acosten unes eleccions estatals els catalans tenim una sensació de fredor i d’indiferència. Per què sempre sembla que només dos partits puguin governar a l’estat espanyol i a nosaltres ens toqui arbitrar un partit de futbol intranscendent sense tenir-ne ganes?
Per què tan des del PSOE com del PP ens volen manipular i fer creure que només podem escollir votar un dels dos partits i votar qualsevol altre opció seria llençar el vot a les escombraries?
Això no és veritat i ho saben, nosaltres no hem d’escollir necessàriament entre Herodes o Pilat sinó fer que perdin tots dos, que ja se sap que a una bola no se li pot treure punta.
Cap de les dues formacions polítiques demostren cap estimació cap el nostre poble. Del PP no cal parlar-ne, però també el PSOE ha deixat ben clar amb declaracions fetes per personatges infumables com els Srs. Bono o Ibarra (els Tip i Coll del PSOE) que en sentit de país comparteixen plenament el plantejament dels populars, o sigui: EJ-PAÑA una grande i libre”. I tenen la barra de demanar-nos el nostre vot? aneu bé per anar a cal forner.
L’únic vot útil per Catalunya és el vot sobiranista, vot que pot fer que li surti un ull de poll al congrés que ni el millor podòleg podria esmenar. Ara només toca esperar i tan de bo aquesta vegada els resultats que surtin de Catalunya siguin clarament de color sobiranista. Com se sol dir: a falta de bons, mon pare és alcalde.

David Morgades i Clopés