dilluns, 28 de maig del 2007

MIREM ENDAVANT


Jo aposto pel futur. Després de veure la poca credibilitat que mostren els ciutadans davant les forces polítiques del nostre país, no es necessita ser gaire erudit per veure que hi ha alguna cosa que no rutlla.
No és normal que l’abstenció sigui tant alta ni que un partit de caire espanyolista governi a tants indrets de la nació catalana.
Fa falta re-inventar els arguments, les idees, adaptar la política a la societat i no esperar que la societat s’adapti a la política.
Fem país, fem catalanisme, mirem què preocupa realment a les persones que viuen a Catalunya i lluitem per fer tot el possible per satisfer les seves inquietuds.
Donem la mà a ERC per treballar en el futur conjuntament, i que no sagin de veure condicionats per l’espanyolisme del PSC.
No és la primera vegada que els dos partits nacionalistes s’aboquen conjuntament per fer feina de país junts. Per posar un exemple veieu a la fotografia als alcaldables de CIU i de ERC donant suport a les seleccions esportives catalanes, tan de bo es pogués treballar conjuntament en tots els temes de país.
Jo n’estic convençut, i penso que també és la voluntat de molts catalans i catalanes, doncs endavant les destrals. Tan de bo ERC comenci per no donar suport als socialistes i hagin de governar en minoria, seria un primer pas, però molt important pel futur.
David Morgades i Clopés