dijous, 6 de març del 2008

EL VOT OPTIMISTA O EL VOT DE LA POR?:


Què demana el PSOE/PSC exactament al ciutadà de Catalunya? un vot que pugui aportar alguna cosa més o un vot perquè no pugui governar un partit que sobre el paper encarà és més ranci i caspós que el propi PSOE/PSC (Bono, Ibarra, Montilla....).
Els ciutadans no hem de caure en aquesta manipulació del partit socialista. S'ha de respondre amb vots a partits que sí puguin aportar alguna cosa que beneficii al país mitjançant els pactes que es vegin obligats a fer des de Madrid els que guanyin aquestes eleccions per poder governar.
Quin optimisme pot sentir un votant que no és socialista però que faci un esforç a contra cort votant el PSOE/PSC per tal que no guanyi les eleccions el PP? la resposta és senzilla cap ni un. Què pot esperar Catalunya d’un Zapatero que menteix compulsivament i que no fa res del que és compromet ? res de res és clar.
En fi, la por no ha de fer variar la coherència als votants del nostra país. És preferible un PP en minoria amb una oposició catalana forta que un PSOE amb majoria i una oposició feble, sense cap mena de dubte. De fet entre un PSOE en majoria i un PP en majoria no hi ha cap diferència pel que afecta a Catalunya, no us sembla?

David Morgades i Clopés