dimarts, 13 de març del 2007

L'ESPECTACLE HA DE CONTINUAR


No se vosaltres, però a mi m’agradava tenir cinemes en el cor de la meva ciutat, i això de tenir que agafar el cotxe i anar fins els límits de les rodalies per veure una pel·lícula que ni tan sols se si podré estacionar el meu vehicle, em fa molta mandra.
L’únic consol que ens queda és el de l’històric Foment, les butaques pot ser no són d’allò més confortables, i algunes pífies dels que fan anar la maquinaria ens fan riure, però això és el que l’ajuntament a propiciat amb el seu empeny de no deixar una sola sala de cinema per anar-hi a peu des de casa.
No tenint-ne prou en no moure un dit perquè no tanquessin les sales, no s’immuten amb el fet de que els únics cinemes d’estrenes cinematogràfiques no facin ni una sola pel·lícula amb la nostre llengua, i totes les hem d’escoltar codificades amb la llengua de Castella.
Finalment només ens queda felicitar-los per aquesta gestió tan ben portada a terme ja sigui per activa o per passiva, i això que socialistes com el Sr. Bassas demostren en el seu Blog polític ser grans coneixedors del sete art.


David Morgades i Clopés