dissabte, 9 de febrer del 2008

JO VOTARÉ EN DURAN:


He estat molt crític i ho continuaré estant fins que calgui amb el Sr. Duran Lleida. Quan faci alguna declaració que no comparteixi li faré saber, però això no vol dir que en unes eleccions generals en les que l’estat que ens té apressats busca espai per governar no sigui una bona opció votar al Sr. Duran i Lleida.
En Duran és un bon polític, el que passa és que a vegades la seva por a que els votants no sobiranistes de CiU se sentin molestos el fa semblar més proper a una convivència interessada amb Espanya que no ser una aposta sobiranista de futur.
Hem de diferenciar les coses, no és el mateix treballar a Madrid que a casa, és molt més productiu per Catalunya tenir a Madrid un polític com el Sr. Duran i després a casa un polític com el Sr. Mas que no a l’inrevés.
Jo sóc un representant de la línia sobiranista dura de CDC que aspira a un estat lliure democràtic i europeu i la continuaré defensant, ara bé, en aquestes eleccions jo votaré en Duran perquè és l’única opció útil pel meu país en aquesta classe d’eleccions. I fins aquí puc escriure.


David Morgades i Clopés