dimecres, 6 de juny del 2007

FEN PAÍS


Aquest Cap de setmana a Catalunya celebrarà la diada de les seleccions esportives catalanes a Reus. Un esdeveniment important, un pas més del poble català per assolir el reconeixement del dret a tenir seleccions pròpies.
La plataforma pro seleccions esportives catalanes treballa sense descans durant tot l’any a nivell internacional per aconseguir que aquest tema de país sigui una realitat en els propers anys.
Però també s’ha de fer esment que des de la política catalana és dóna suport públic i incondicional a aquest projecte. Malgrat tot el suport avui per avui no és unànim, on és veu més clar és per part dels líders polítics de CIU i ERC. És una llàstima que no de moment no puguem comptar amb el PSC o Iniciativa, però esperem que acceptin la invitació permanent que tenen damunt la taula per afegir-s'hi, perquè si d’una cosa podem estar segurs és de que la major part de ciutadans que viuen a Catalunya estarien orgullosos de veure tots els partits polítics catalans agafats de la mà, per tal de treballar conjuntament en aquest afer. Tan de bo ho puguem veure aviat.

David Morgades i Clopés