dijous, 18 de setembre del 2008

10.000, APUNTAT A LA HISTÒRIA:


El meu amic i company de bloc l’Enric Canela va tenir una idea extraordinària en un dels seus articles del Bloc gran del Sobiranisme, convocar 10.000 catalans a Brussel-les abans de les eleccions europees per demanar el dret a l’autodeterminació de Catalunya.
Haig de dir que ja hi ha un equip de persones treballant de valent per tal de que la iniciativa sigui un èxit. Tots som prou importants i ningú busca cap protagonisme, però voldria destacar un nom, el de l’entranyable amic i company l’Agustí Esparducer, que possiblement sigui la persona que va veure la llum d’aquest projecte abans que ningú i en va ser l’impulsor.
La creació d’una web imminent i la informació sobre aquesta iniciativa estaran disponibles en breu a l’abast del poble català.
Catalunya anirà a fer història a Europa, no els polítics catalans sinó el poble català, fusters, lampistes, obrers, taxistes, funcionaris....tothom està convocat.
Hem de fer que la història de Catalunya recordi l’any 2009 com l’any que es va dir prou a la col-lonització espanyola i es va reclamar la llibertat de la nostra nació al món.
David Morgades i Clopés