dilluns, 31 de març del 2008

AIXÒ ES POT SALVAR:


Diumenge vaig sumar-me a un grup de pares de l’escola l’Anxaneta de Mataró que juntament amb la mainada vam fer una sortida per plantar arbres. Vam anar fins a la zona dels Cingles de l’Avenc de Tavernet a Osona per participar a la campanya “Plantem el futur” promoguda per Catalunya Radio.
Entre tots vam posar un granet més per col·laborar a salvar aquest planeta que alguns s’han proposat destruir, i que malauradament aconsegueixen fer molt bé.
La campanya formava part del programa de les Nacions Unides pel medi ambient (PNUMA) que s’ha posat el repte de plantar mil milions d’arbres a tot el món.
Si voleu el nostre esforç ha sigut insignificant veient com els telenoticies parlen de canvis climàtics i desglaç d’icebergs, però volíem formar part de la conscienciació social i de la protesta unànime per tal d’exigir més mesures als governs de tots els estats del planeta.
A part d’això, dir que hi va haver gran afluència de gent i participació ciutadana i que tots ens ho vam passar pipa plantant arbres i veient un camí de futur més esperançador que el que és veu ara.
David Morgades i Clopés