dimecres, 7 de maig del 2008

PER QUÈ MATARÓ NO TÉ UN GRAN TEATRE?


D’aquí a poc temps els vilatants que vivim al poble de les capgrossades gaudirem de noves propostes: un Tecnocampus, un Corte Inglés i un Musseu Bassat entre d’altres coses importants per la ciutat, però jo em pregunto, per què no podem tenir un gran teatre?
L’edifici de l’antic cinema Iluro aniria de nassos com a sala de convencions que alhora servís per fer-hi grans representacions teatrals, una dualitat de funcions que permetria que mai estigués en desús.
Poder veure les millors obres de teatre sense haver de desplaçar-se a Barcelona donaria una important vitalitat a la ciutat, veïns d’altres municipis vindrien a casa nostra convertint Mataró en una opció més d’oci cultural. I és que una ciutat com Mataró, que vol ser el referent màxim al Maresme s’ha d’esforçar per ser puntera i oferir els millors serveis de la comarca.
Tan de bo l’amic Penedès, regidor de cultura de l’ajuntament, fes una bona interpretació d’aquest apunt i el poguéssim aplaudir eufòricament al baixar el teló de la primera obra que es fes en el gran teatre de Mataró.




David Morgades i Clopés