divendres, 9 de maig del 2008

NO SENTIR-SE ESPANYOL ACABARÀ SENT UN DELICTE:



Veient el panorama judicial i polític de l’estat espanyol em fa por que ben aviat dir que no et sents espanyol acabi sent causa processal en els jutjats.
En les últimes eleccions generals els catalans van caure en la trampa socialista -ben estructurada pel Sr. Zaragoza- i van permetre que el Sr. Zapatero,( l’home dels 400 € i l’estatut retallat), tornés a la presidència del govern central.
Doncs bé, ara que tenen quasi tot el poder faran pactes d'estat amb el PP, sí, sí amb el PP, allò que tan se li ha recriminat a CiU en l’època Aznar. Deixaran de banda els partits catalans i faran el que els vingui en gana, reestructuraran la constitució perquè encara sigui més rígida en els temes de “la indisoluble unidad de España”, no fos cas que algun il·luminat com el Sr. López Tena donés la solució a la via sobiranista.
Penso que a més d’un polític de la capital li deu haver passat pel cap que a part d'ultratges contra la bandera i la pàtria, el codi penal hauria de contemplar penes de presó indefinida per tot aquell que digui obertament que no se sent espanyol, i sinó temps al temps.

David Morgades i Clopés