dimarts, 1 de maig del 2007

CIUTADANTS DEL BUNYOL


Jo no ser vosaltres, però a mi aquest partit polític o el que sigui, em sorprèn i em deixa perplex. Entre els seus membre hi ha ex militants del partit popular, artistes que diuen ser d’esquerres, gent que per les seves declaracions en contra dels interessos nacionals de Catalunya i de la llengua catalana , deuen ser fidels seguidors d’en Jimenez Losantos, etc, etc.
Jo sospito que en realitat són un submarí dels extremistes nacionalistes espanyols, que només existeixen amb la finalitat de rovellar la política catalana i dificultar la protecció de la ja malmesa llengua i cultura del país.
Esperem que la gent comenci a entendre el que aquesta formació representa i ja no quedin dubtes sobre quin peu calcen. Amb una mica de sort si els resultats no els acompanyen i els catalans els donen l’esquena acabaran per desaparèixer i diluir-se en l’oblit de la societat del nostre país.
Catalunya ja lluita amb prous Quixots com perquè a sobre hagi de preocupar-se per aquests infiltrats a la política Catalana.

David Morgades i Clopés