dijous, 24 de gener del 2008

HONRADESA POLÍTICA:

L’afer de Can Fàbregas ha arribat a un episodi ombrívol i tenebrós. Fins ara l’oposició ha jugat el seu paper defensant els arguments contraris als del govern mataroní, però ara la partida ha agafat una embranzida frenètica desembocant en un paisatge inclement i enigmàtic. És fa imprescindible la demostració de transparència del regidor socialista Ramon Bassas per part del govern des del moment en que els seus propis socis han posat en dubte la seva confiança en aquest afer tan lleig.
Sense voler acusar a ningú, el que si és cert, es que si ERC i Iniciativa no es creuen la versió del regidor socialista i el gest que demanen per part de l’alcalde no es produeix, han de sortir immediatament del govern i formar part de l’oposició. No fer-ho seria fer una cooperació necessària per tal de no esclarir els fets i arribar fins al final d’aquesta història. Vull pensar que els regidors dels partits minoritaris que formen part del govern tenen prou honradesa política per primar la confiança dels seus votants abans que els seus sucosos sous mensuals que van tan bé per arribar a cap de mes.
Esperem que aquest passatge d’ombres sinistres s’aclareixi i mostri als vilatans mataronins la classe de polítics que hi ha al govern de la nostra ciutat. Bo i que em mostro força escèptic caldrà esperar esdeveniments per acabar fent una lectura de tot plegat .
David Morgades Clopés