dijous, 27 de setembre del 2007

I SI CREMEN FOTOS DELS REIS MAGS?:


Això de cremar fotos de monarques, fa pudor de socarrimat. Per a mi que darrera de tot això hi deu haver algun empresari espavilat d’alguna companyia de transport aeri Barcelona-Madrid i Madrid-Barcelona o potser d’alguna xarxa d’hotels de la capital.
Em pregunto si tot això de fer de piròman de fotos reials només pugui ser una excusa per fer uns dies de vacances a la feina. I si l’objectiu de tot plegat fos fer turisme per Madrid, dient que els reclama l’audiència Nacional?.
No se, no se, em puja la mosca al nas. Avui he sentit que un diputat d’ERC, s´ha autoinculpat de cremar fotos del borbó i ha anat a declarar a una comissaria dels Mossos d’esquadra. I ara es clar cap a Madrid hi falta gent. Us imagineu?: la cibeles, els bocata-calamares, el Prado, la movida madrilenya, el oso i el .....
Que sí, que sí, que aquí hi ha gat amagat. Bé, de totes maneres si en voleu provar de cremar alguna que sigui una postal d’aquestes nadalenques, que també hi surten reis d’aquests amb corona de garlandes i plomes de colors.
De fet no crec que cap Audiencia nacional del pròxim Orient ens reclami cap allà, però es pot provar a veure si hi ha sort i fem turisme més exòtic després de tot.


David Morgades i Clopés