dilluns, 9 de juliol del 2007

CAT IS NOT SPAIN


El jovent de CDC, ha fet un ventall amb la forma de Catalunya, on es pot llegir “Catalunya is not Spain” i que va adreçat als turistes que visiten el nostre país.
Sincerament em sembla una iniciativa molt bona per tal de fer conèixer el sentiment de país als nostres veïns europeus.
Que CDC sempre ha estat un partit que voldria una Catalunya independent hi ho sap tothom, però el que marca la diferència amb partits com ERC o d’altres similars, és la ideologia econòmica i de formes. En canvi sí compartim la il.lusió de veure algun dia la nostra terra lliure del feudalisme espanyol a la que està lligada des de fa tan de temps.
No deixa de ser curiós que la ministre Chacon digui que Catalunya no tornarà a tenir un altre Zapatero, jo em pregunto que ha fet en Zapatero pel nostre país?.
Una olla de grills és el que hi ha a la moncloa, el problema de l’estat espanyol és que sembla que només pugui governar el PSOE o el PP, i si hem de triar entre un o l’altre la veritat és que ho tenim fumut, ja que el que ens ofereixen els uns i els altres per Catalunya i res, és el mateix.
Veient el panorama no m’estranya que els nostres joves facin l’intent de donar a conèixer la Europa la realitat del poble Català, no us sembla?.
David Morgades i Clopés