divendres, 18 d’abril del 2008

UNA CATALUNYA SOBIRANA I EUROPEA ÉS POSSIBLE:



La tasca que fa el Sr. Alfons López Tena és impagable, aquest home sí mereix la Creu de Sant Jordi i no els alcaldes facciosos a qui guardona el PSC. El president del Cercle d’Estudis Sobiranistes i vocal del Consell General del Poder Judicial està donant arguments per contestar a totes aquelles preguntes que puguin sorgir sobre què passaria si Catalunya esdevingués un estat sobirà.
En aquesta ocasió des de Brussel·les ha defensat que la legislació internacional preveu que si Catalunya arribés a independitzar-se d’Espanya es convertiria automàticament en un nou estat membre de la Unió Europea. Per argumentar-ho s’ha referit a l’article 17 del conveni de Viena del 1978.
També ha matisat que el govern espanyol no podria tancar els mercats a una Catalunya sobirana i que l´ euro continuaria sent la moneda en curs a Catalunya.
Penso que el somni d'un estat propi cada vegada és menys platònic i més objectiu. Farien bé els delegats de CDC de fer una defensa forta en el proper congrés per posar les bases d'una nova filosofia de partit que condueixi cap a la sobirania del nostre país.

David Morgades i Clopés