divendres, 11 de maig del 2007

L'APRENENT DE MAQUIAVEL


El costat fosc es troba actualment dirigit pel vice-president de la RAE, Don Gregorio Salvador, que ha fet gala de la ignorància més radical o de la mala fe més maquinada, depèn de com es vulgui mirar.
Mentider compulsiu o curt de mitjons, no ho sé, potser deu ser una persona al llindar de les dues coses, en definitiva la guinda del final de campanya, on es poden acollir perfectament partits com el PP o els ciutadans del bunyol, carnassa en pura essència, sí senyor.
El català ha estat una llengua històricament perseguida, que avui és continua criminalitzant de forma maquiavèlica fent veure que la perseguida és la llengua imposada, quan la realitat és que la llengua catalana és cada vegada més feble i menys parlada a la nació catalana.
No us deixeu enganyar per aquest il·lusionista de pa sucat amb oli, el que hem de fer és plantar cara i contestar a les bajanades que arriben de les espanyes amb una política que protegeixi la llengua dels nostres avis. No caiguem ni per un moment en la trampa que personatges rancis com el "Sr." Gregorio Salvador deixen anar en forma de manifestacions viciades i destructives per fer mal al nostre país.


David Morgadesi Clopés