dimarts, 18 de setembre del 2007

UNIÓ O DESUNIÓ?


El Sr. Duran Lleida demostra que el matrimoni amb CDC ja no rutlla. Els membres de la parella del binomi ja no gaudeixen convivint junts en la llar política i s’estan plantejant seriosament fer repartiment de béns o millor dit de vots i cadascú viure pel seu compte.
Què en pensen de tot això els seus fills o millor dit les joventuts nacionalistes dels dos partits? quina pensió o quin llegat els donaran?.
De fet, quan les coses es tornen insuportables en la convivència sempre és millor la separació que arribar a la violència dialèctica, que últimament es pot veure a CiU en forma de retrets constants i mutus.
Penso que el Sr. Duran no tolera ser vianda de segon plat i molt menys no poder ser algun dia ministre del govern espanyol, somni que no pensa deixar de complir, peti qui peti, i mani qui mani, ja sigui el PP o el PSOE.
Doncs ja no hi ha res més a dir Sr. Duran ha estat un plaer treballar plegats durant tants anys i ara bon vent i barca nova, que segur que pretendents en el partit popular no n’hi faltaran.
David Morgades iClopés