dissabte, 24 de novembre del 2007

PERQUÈ NO CALLA Sr. DURAN?:


El Sr. Duran Lleida amb el tarannà virtuós i oportú que el caracteritza ha tornat a dir que CiU no vol la sobirania del poble català i com si fos el mateix Judes, per despit ho ha repetit per enèsima vegada. Li diré una cosa, potser vostè no ho vol a nivell personal però ha de saber que un 80% de l’electorat de CiU sí ho vol, que la militància de CiU sí ho vol i que la majoria de la societat catalana sí ho vol.
Vostè rema a contra corrent i només fa que donar carnassa al PSC i al PP, mossegant l’esquer d’un ham tan hostil. Amb la seva deslleialtat al país els dóna força perquè puguin fer crítiques i erosions a CDC.
Crec que ha de començar a pensar en retirar-se de la línia de Vanguardia i buscar-se un bon hereu, digne del país que representa. Li recomano que faci una bona confessió i no digui més impertinències pròpies d’un mercader de deixalles. Si de debò es creu el fang que porten les seves paraules faci una coalició amb el PP que potser així es sentirà millor. Una cosa més Sr. Duran: Ab alio expectes alteri quod feceris.


David Morgades i Clopés