dissabte, 24 de novembre del 2007

PERQUÈ NO CALLA Sr. DURAN?:


El Sr. Duran Lleida amb el tarannà virtuós i oportú que el caracteritza ha tornat a dir que CiU no vol la sobirania del poble català i com si fos el mateix Judes, per despit ho ha repetit per enèsima vegada. Li diré una cosa, potser vostè no ho vol a nivell personal però ha de saber que un 80% de l’electorat de CiU sí ho vol, que la militància de CiU sí ho vol i que la majoria de la societat catalana sí ho vol.
Vostè rema a contra corrent i només fa que donar carnassa al PSC i al PP, mossegant l’esquer d’un ham tan hostil. Amb la seva deslleialtat al país els dóna força perquè puguin fer crítiques i erosions a CDC.
Crec que ha de començar a pensar en retirar-se de la línia de Vanguardia i buscar-se un bon hereu, digne del país que representa. Li recomano que faci una bona confessió i no digui més impertinències pròpies d’un mercader de deixalles. Si de debò es creu el fang que porten les seves paraules faci una coalició amb el PP que potser així es sentirà millor. Una cosa més Sr. Duran: Ab alio expectes alteri quod feceris.


David Morgades i Clopés

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Excel·lent David.
Jo he fet comentaris, algun molt recent, contra la política d'aquest home.
Ho dius molt clar i m'agrada.
Artur Mas ha definit la Casa Gran del catalanisme, aquest home és la Crossa Gran del Catalanisme.

Ramon Bassas ha dit...

David i Enric
Em confirmeu doncs que el projecte de Mas i de CDC, i el de la casa Gran aquesta, és la independència?

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Enric

Mercès, crec que he expressat el que la majoria de gent pensa.

Una abraçada


Ramon

Al contrari del que fa el PSC, que no és altre cosa que fer sumisió absoluta a Espanya, desde CiU anem nadant i guardant la roba, però sempre amb la vista possada cap al sobiranisme.

Una abraçada

Unknown ha dit...

Molt dur et veig amb en Duran, David. Una cosa és aquella 'connexió', més oficiosa que oficial, que tots sospitem que en Duran té ideològicament amb els plantejaments que defensa el PP, i una altra negar que el seu missatge moderat (retro, si ho vols) no ha estat històricament un valor per a CiU (amb allò del 'nacionalisme responsable').

Et veig molt optimista quan assegures que el 80% de l'electorat de CiU està pel sobiranisme. Tu ets convergent, així que t'hauré de creure. De totes maneres, si és així, què hi feu, mantenint una federació amb un partit tan lllunyà dels vostres plantejaments. Aquest fet no dóna peu a acusar a CDC d'ambigu i interessat per no ser valent i dir-li a en Duran -i per extensió als d'Unió- que defensi els seus plantejaments solet?

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Kanuddao's:

Si, he sigut una mica contundent, però es que n’estic tip de les mil i una declaracions del Sr. Duran Lleida negant l’esperit sobiranista i fent reverencies a Espanya igual que fa el PSC. Des de CDC hi ha un moviment sobiranista molt important, bo i que mai serem un partit radical.

Una abraçada

David.

Anònim ha dit...

Rellevar un líder com Jordi Pujol sempre es difícil , l’ Artur Mas malgrat que ERC s’ ha venut 2 vegades a l’ espanyolisme/pesoisme , ha guanyat 2 eleccions al Parlament de Catalunya. Els seus detractors d’ ERC el volen desprestigiar amb qualificatius com “repentinat” , “plàstic” etc , etc , malgrat tot s’ ha guanyat un prestigi que ha guanyat un plus , desprès de la presentació de l’ exposició de la “Refundació del Catalanisme”.
CDC és això , catalanisme , pujolisme , nacionalisme , brillant historia dels últims 30 anys per Catalunya amb militants i votants evidentment també de centre-dreta i econòmica-políticament lliberals. Però és també clar que CDC és un partit de militants i votants sobiranistes , independentistes i socialdemocrates , i que Catalunya serà més enllà si o més enllà no , el que marqui si CDC (fins ara CiU) i ERC pugen o baixen. Però els catalans ja som prou pocs en el conjunt de l’ Estat i fins i tot dins de Catalunya i els PP.CC per anar fent divisions i subdivisions.
Hi ha fills o nets d’ immigrats espanyols que voten o son directament d’ ERC , però molts son de CDC o voten CiU ja que troben així d’ entrada “massa fort” ser o votar ERC , malgrat ara mateix la Direcció actual d’ ERC sembli més la Secció Juvenil del PSC-PSOE.
Per tant jo defenso CDC (CiU) i ERC cadascuna fent la seva tasca nacionalista per dir-ho d’ una forma amplia i Artur Mas crec que ha fet un pas endavant. Però ara a les Generals ens trobem amb en Duran i Lleida i amb manifestacions com la que tu cites Enric de “no compartir sostre amb independentistes ni socialistes” , la seva dèria de ser Ministre , la seva presencia a la “Reunió de Catòlics” de Barcelona , envoltat de qui estava envoltat de gent de l’ OPUS i el PP entre altres ,........ufffff , tot això es tirar per terra tota la feina de l’ Artur Mas , de CDC , del President Pujol quan vingui a fer campanya als pobles , de gent ferma com en Felip Puig , l’ Oriol Pujol , en Xavier Trias , de gent dels CEL , CEC o CEN , etc , etc , . Soc militat de CDC de fa 2 anys , ja que abans hem sabia greu militar a CDC o ERC per que ser d’ un volia no ser de l’ altre , però ERC s’ ha guanyat a pols que jo en fes militant de CDC , se que la federació es la federació i que ara toca en Duran de cap de llista , però estem perdent tot el terreny recuperat amb aquest Sr. Duran i Lleida , i esta clar que cap descontent amb ERC votarà ara CiU amb la presencia d’ en Duran com a cap de llista. Jo ha qui no puc convèncer perquè voti CiU , o al catalanista que no vol anar a votar ja li tinc que dir vota CiU i si no ERC però vota a un dels dos , i els Senadors dels d’ Entesa so ets d’ ERC només vota al d’ ERC i a 2 de CiU , i és que en Duran ens farà perdre vots i projecte de futur i la ERC ella mateixa amb el Carod/Puigcercós ha “buscat” el retrocés , tant de bo m’ equivoqui , però amb CiU 8 diputats a Madrid i ERC 5 o 6 .............quina pena tot plegat. I que consti que els vots a ERC no els valoro pels seus nefastos líders i direcció , però valoro els valors i sentiments dels seus votants. Malgrat tot catalansssssssss el 9-M votem CiU.

VISCA CATALUNYA

Anònim ha dit...

Perdona , no volia dir Enric (Canela) , David Morgades maresmenc com jo i tb saludo a l' Enric Canela és clar.

Anònim ha dit...

Ramon Bassas , si tant interessat estàs amb la “Refundació del catalanisme” de l’ Artur Mas i CDC , podies haver dit ha algun del teu partit que assistís a la Conferencia , però clar cap del psc-psoe i va anar. Els auto-anomenats Independentistes d’ ERC son els que us salven el cul als sociates espanyolistes , o sigui que deixat d’ histories i dedicat al que sabeu fer com beneir la LOAPA al 1982 o no anar a la manifestació pel Dret a decidir del passat 1-DES