dimecres, 29 d’agost del 2007

LES CARTES SOBRE LA TAULA


Ja ha esclatat, com era de preveure. El nucli més catalanista de CDC demana pas i crea la Plataforma per la sobirania ( www.plataformaperlasobirania.cat/ ).
Des de la plataforma es demana treballar pel futur del país conjuntament amb ERC i s’insta al Sr. Rovira a fer una moció de censura contra el Sr. Montilla.
S’han acabat les especulacions d’ERC, ara les cartes del futur del país estan sobre la taula i els toca decidir amb quin equip volen jugar aquesta lliga.
La mà està estesa i ara fa falta que el Sr. Rovira deixi de vendre peix en mal estat i exhibeixi les seves millors cartes al país.
Fer de tastaolletes s’ha acabat, els enganys ja no toquen, ara és l’hora catalans, ara és l’hora de dir prou i reclamar el que pertoca al nostre país.
Tots els que reclamem el dret històric de la nostra terra a recuperar la seva pròpia identitat cal que ens fem costat i ens deixem de romanços de si som o no d’esquerres.
Posar dates fictícies per proposar referèndums impossibles i innecessaris no és el camí a seguir, el camí és el de la unió de la catalanitat, la fórmula per assolir l’èxit és crear una convergència sòlida cap a la sobirania.
La partida continua i vostè parla Sr. Rovira, vostè parla.


David Morgades i Clopés