dijous, 14 de febrer del 2008

SHOW MUST GO ON:


Potser m’equivoco però penso que Mataró és una ciutat que no té els serveis d’altres ciutats del seu nivell i la seva capacitat. Si no els té és perquè hi ha un govern que fa l'espectacle i frena totes les iniciatives ignorant-les. El tripartit ha votat en en contra de la construcció del nou teatre a Mataró que el diputat Ramon Camp (CiU) ha demanat al Parlament de Catalunya.
Des de CiU s´ha instat al Govern de Catalunya a "signar un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Mataró per finançar la construcció d’un nou edifici per a ús de teatre municipal”. La resposta a sigut que no i això que són els mateixos que manen al nostre ajuntament. Ja se sap que a casa del sabater sabates de paper, però això ratlla el ridícul.
Quina excusa posaran ara, que no es poden barallar entre si? que els hi és igual?, que la gent de Mataró ja estem a prop de Barcelona per anar al teatre si ens bé de gust?. És que en ves de posar-hi llum només hi posen fum, i els hi és igual si els ciutadans no hi estan d’acord i majoritàriament estarien encantats amb un gran teatre a Mataró.
Que no facin més teatre que se’ls hi veu el llautó, l’únic problema que tenen és que una vegada més ha estat el grup de CiU qui s’avança a les demandes que necessita el nostre poble davant la impassibilitat del govern actual. No tingueu cap dubte que el dia que CiU accedeixi al govern de Mataró tindrem un teatre com cal i es compliran totes les expectatives dels ciutadans de tenir una ciutat digne. I conte contat ja està explicat.

David Morgades i Clopés