dissabte, 19 de maig del 2007

NOVES IDEES?


Ara resulta que després de 27 anys de govern (28 si es conta tota la legislatura, no fos cas que el Sr. Baró ens volgués il·lustrar amb la taula de multiplicar), la inspiració ha arribat al PSC de Mataró.
Realment impressionant, increïble, extraordinari, em quedo sense adjectius per mostrar la meva admiració davant tal proesa, estic estupefacte que després de no fer quasi res positiu a la nostre ciutat ara diguin que tenen la il·luminació divina.
Potser es que durant aquests 27 anys s’han dedicat a anar a classe en alguna escola de pagament i per fi han obtingut el títol per governar bé?.
En definitiva espero que no tinguin ocasió de demostrar-nos els seus nous coneixements i deixin pas als que sempre han tingut les idees que calen per poder millorar les necessitats del nostre poble i dels seus ciutadans. Ciutadans que han estat oblidats pels que manaven, que només se’n recorden d’ells en període electoral perquè veuen que aviat deixaran d’estar en un govern que només s’ha preocupat de crear monstres com P.U.M.S.A, que tan de mal han fet a molts Mataronins, o inventar la sopa d’all en forma de tripartit per no donar opció a qui els podria fer ombra.


David Morgades i Clopés