dijous, 18 d’octubre del 2007

PANTALLA OBERTA A LA SELECCIÓ:



Ahir a la nit vaig assistir al programa Pantalla Oberta que presenta el periodista Pep Andreu a Televisió de Mataró.
La pregunta oberta del programa era : Seleccions catalanes si o no? Entre els tertulians hi havia el regidor d’esports de Mataró, el Sr. Ivan Pera, l’entrenador de la selecció Catalana d’hoquei el Sr. Jordi Camps, alguns periodistes esportius, el Vicepresident de la Plataforma Pro seleccions esportives catalanes el Sr. Sergi Blàzquez i un servidor.
El Sr. Pep Andreu ens va dir que havien buscat un convidat que fos contrari a les seleccions esportives catalanes, però no va ser possible trobar-ne cap i potser per això vam trobar a faltar algú que fes de “dolent” de la pel·lícula.
La convergència entre les persones assistents era quasi unànime, llimant potser algun pèl del nas, però en definitiva no hi va haver el marro que s’hauria esperat en un debat polèmic que va acabar en una bassa d’oli. Tots els convidats mostraven una educació extrema que normalment no es veu en debats televisius que esdevenen olles de cols.
Vam aprofitar per donar les gràcies al regidor socialista (PSC) i a totes les formacions polítiques de Mataró (CiU, ERC, INV, CUP) que van votar a favor de donar suport a les seleccions catalanes en l’últim Ple celebrat a l’Ajuntament.
Tan de bo aviat la pantalla de televisió estigui oberta per veure la nostra selecció disputant partits internacionals amb tota normalitat i sense que el “Villa” de torn ens els pugui prohibir .


David Morgades i Clopés

L’OBJECTIU MAL GRADUAT:


M’han fet gràcia les declaracions del regidor Sr. Ramon Bassas quan ha assegurat que a les escoles hi ha una bona vigilància per part de la policia local a l´entrada i sortida dels nanos del centre escolar.
Sincerament no crec que ho hagi dit amb un aire de cinisme o simplement de broma malsana. Penso que més aviat deu ser perquè no està ben informat i peca d’ingenu, ja que és una persona que mostra ser intel·ligent i de neurones no n’hi manquen. Les seves declaracions semblen ben bé una foto borrosa que no ha sortit com s’esperava per no haver graduar bé l’objectiu de la càmara fotogràfica.
Per fer referència a un exemple en concret, l’any passat a l’escola Anxaneta es van recollir signatures que posteriorment es van portar a l’Ajuntament precisament per manca de seguretat viària.
Alguna cosa no va bé, qui fa la planificació dels serveis dels professionals de la policia? potser el problema és degut a una manca d’efectius? si fos així no seria millor tenir un personal com els agents cívics proposat per CiU, que resulta més econòmic i pot assegurar un bon servei?
No sé però està clar que l´ òptica no està ben graduada i algú hauria de passar per l´oculista per canviar-se les lents de contacte per ulleres de cul de got. Què en penseu?.
David Morgades i Clopés