dijous, 18 d’octubre del 2007

L’OBJECTIU MAL GRADUAT:


M’han fet gràcia les declaracions del regidor Sr. Ramon Bassas quan ha assegurat que a les escoles hi ha una bona vigilància per part de la policia local a l´entrada i sortida dels nanos del centre escolar.
Sincerament no crec que ho hagi dit amb un aire de cinisme o simplement de broma malsana. Penso que més aviat deu ser perquè no està ben informat i peca d’ingenu, ja que és una persona que mostra ser intel·ligent i de neurones no n’hi manquen. Les seves declaracions semblen ben bé una foto borrosa que no ha sortit com s’esperava per no haver graduar bé l’objectiu de la càmara fotogràfica.
Per fer referència a un exemple en concret, l’any passat a l’escola Anxaneta es van recollir signatures que posteriorment es van portar a l’Ajuntament precisament per manca de seguretat viària.
Alguna cosa no va bé, qui fa la planificació dels serveis dels professionals de la policia? potser el problema és degut a una manca d’efectius? si fos així no seria millor tenir un personal com els agents cívics proposat per CiU, que resulta més econòmic i pot assegurar un bon servei?
No sé però està clar que l´ òptica no està ben graduada i algú hauria de passar per l´oculista per canviar-se les lents de contacte per ulleres de cul de got. Què en penseu?.
David Morgades i Clopés

4 comentaris:

Ramon Bassas ha dit...

Benvolgut,

Tinc la vista corregida, sí, per unes ulleres. de tota manera,q uan vulguis quedem i t'explico quin és el problema de la implantació d'agents cívics per aquesta tasa, quis són els criteris per cobrir les entrades i sortides de les escoles (que òbviament no es fa a tot arreu) i quin és, finalment, el compliment que se'n fa.

Sóc usuari del CEIP Anxaneta i conec bé el cas. Però sé que Mataró no comença ni s'acaba en un sol 'objecte', si no, tindríem un 'objectiu' sense zoom.

Gràcies pels elogis neuronals, deu ser que dissimulo prou bé. :)

Una abraçada

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Ramon com pots veure no em costa gens fer-te un elogi com a persona però també una crítica si ho crec oportú igual que fas tu.
No t'ho prenguis serosament sinó enten que forma part de la feina política.

David

Ramon Bassas ha dit...

No, els comentaris ha veus que eren amb una mica d'ironia i tenien un emoticon de riure... Tranquil. Però l'oferta de parlar-ne queda en peu, això sí que és seriós.

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Doncs recullo el teu gua, ja concretarem el dia.

Una abraçada.


David