dissabte, 15 de desembre del 2007

RECONEIXEMENT AMB TOTS ELS HONORS:


L'homenatge a la Sra. Paquita Plà va ser un èxit d'aquells que se'n diu de llums i colors, però sobretot va ser un viver d'emocions i d'esperança.
L'acte va ser presidit per l'alcalde de la nostre ciutat, però acompanyat això sí de bons teloners que van portar el pes de l'homenatge.
Poesia, havaneres, lectures i desitjos, tot això i més en un rectangle ple de persones que volien presenciar de ben a prop un acte de justícia i de reconeixement a les víctimes de la guerra civil, oblidades per la societat i que ara afloren amb força i ens recorden que també han existit.
De la part política local destacaré que els representants de tots els grups polítics de Mataró van donar la talla i van estar a l'alçada de les circumstàncies. Bons amics i companys van fer l’impossible per assistir a un homenatge històric a la nostre ciutat. A la foto podeu veure els representants de CiU en Joan Mora i en Quim Fernández, però en aquesta foto hi podíem haver sortit tots els presents si l’objectiu ho hagués permès.
Estic molt satisfet d'haver format part de les persones que ens vàrem proposar esmenar un error històric i que hem aconseguit recuperat amb èxit una part més de la història de Mataró que romania a prop de l'oblit absolut i que ara estarà present per sempre en la memòria de les futures generacions de mataronins .
David Morgades i Clopés