dijous, 10 de gener del 2008

INTOXICADORS COMPULSIUS:

En aquest video del Partit Popular s´endevina una estratègia pensada per obtenir els vots més rancis i casposos de la societat. És demagògia pura i dura concebuda en el ventre més negre i pudent .
Menteixen argumentant que el Català no deixa respirar al castellà a Catalunya, i demanen que a les escoles l’ensenyament es faci de forma bilingüe. Que en són d’intoxicadors i entabanadors aquests deixebles d’un ex ministre feixista. Molts signaríem perquè la situació del país fos la que ells descriuen, però la realitat és un altre de molt diferent. L’única força de resistència de la llengua catalana es troba a les escoles i en lloc més. Per pena de tots, el Català es parla de forma minoritària a la societat i es troba en una persecució constant amb l’objectiu de que acabi desapareixent per si sol amb el temps.
Aquests personatges grisos del PP traspuen odi cap a tot el que sigui català i saben com acabar amb l’única opció de resistència de la llengua pròpia del país. El més greu és que a la Generalitat hi ha un govern que acluca els ulls fent una ganyota i no fent res per normalitzar l’ús de la llengua. El PSC amb una política lingüística imperceptible com l’aire de ben segur acabarà abaixant el cap davant les pressions populars, enterrant de per vida una llengua mil·lenària condemnada al destí més cruel.
David Morgades i Clopés