dissabte, 17 de febrer del 2007

LA DRETA ESQUERDADA


Es curiós que a la dreta espanyola sempre diuen que són de centre o que s’acosten al centre. Per el contrari a Mataró la dreta espanyola no té cap problema en declarar-se clarament i sense cap mena de complexes el que realment són. Doncs és per treure’s el barret o la barretina, si més no, no enganyen a ningú, tots els seus votants saben clarament a qui voten quan introdueixen la butlleta a l’urna.
S’ha de tenir clar a l’hora d’anar a unes eleccions, qui són els que van en contra dels interessos que afavoreixen a Catalunya i a la gent que hi viu.
La filial d’aquells que juraven davant Déu que a l’Iraq hi havien armes de destrucció massissa i que indirectament van contribuir a la decisió de l’atac de l’onze M a Madrid, aquells que porten l’estatut que millora el ben estar de tots els que vivim a aquest país als tribunals i que l’únic objectiu que tenen és el de crear mal estar i dividir a la societat. Doncs si, aquests són els que darrera dos consonants volen arreglar tots els problemes de Mataró, no he vist mai partit que pretengui tant.
Pot ser que vagin a robar les estempetes que els fidels posen a Santa Llúcia, i així tinguin l’esperança de que els votants s’equivoquin de butlleta i posin la seva dins el sobre a l’hora d’anar a votar, perquè sinó és així ho tenen realment feixuc si pretenen obtenir l’alcaldia del nostre municipi, o potser es creuen que tenim amnèsia de tot el que fan durant l’any?.
A la fi de tot plegat, que Santa Llúcia ens conservi la vista a l’hora d’anar a votar, no fos cas que se’ns entelés la vista.


David Morgades i Clopés