dimarts, 29 de gener del 2008

ES SUBHASTA GOVERN:



Qui en dóna més! és el crit de guerra d’aquestes eleccions generals, mai unes eleccions havien estat tan materialistes, mancades de política i d´ideals. És igual si són d’esquerres, de dretes o de centre, el més important és oferir; diners o venjances contra els catalans.
Expert en l’art de l’encanteri i la confusió el Sr. Zapatero torna a sorprendre a tothom oferint 400 € als votants, al igual que feien els cèsars romans quan volien tenir content al poble i oferien espectacles al coliseu. Els socialistes espanyols no treuen lleons que persegueixin cristians, ells fan una rua amb el Sr. Zapatero a d’alt d’una carrossa llençant bitllets de 100 euros a tot aquell que li faci una reverència. No seria millor que donés més serveis als ciutadans?no sé, per exemple dentista gratuït a tothom, més guardaries públiques, classes extraescolars d’idiomes estrangers gratuïtes per els nens......
Això pel costat de l’imitador d’en Pinotxo, per l'altre costat la cosa és encara més greu, el Sr. de la mà convexa del PP vol guanyar unes eleccions venent odi contra Catalunya i contra els catalans. El Sr. Rajoy s’ha convertit en l’abanderat de l’espanyolisme integrista radical, un tanc de guerra talibà espanyol contra tot allò que representi una amenaça per Espanya o el Castellà, disposat a trepitjar tothom i cremar a la foguera qui faci falta.
Vist aquest panorama tan il·lusionant per la nostra nació, bona nit i tapat.
David Morgades iClopés