dijous, 6 de setembre del 2007

UN GEST DE SOBIRANIA


Com tothom sap el partit Catalunya vs. EE.UU. ha estat censurat pel Sr. Villar, president de la federació espanyola de futbol, qui afeblit de la raó s’ha disfressat de carallot i ha provocat la vergonya pública del poble català.
La resposta de suport al president de la federació Catalana, el Sr. Jordi Roche, ha estat pràcticament unànime a tota l’esfera política del país, i concretament des d'ERC , el Sr. Ridau ha dit que s’ha de jugar el partit i considerar-ho un “gest de sobirania”.
Hi estic d’acord, però no s’ha d’acabar amb un gest, després de jugar aquest partit no poden posar-se una medalla i saltar cofois d’alegria, hi ha molta feina a fer Srs. del govern i de la oposició. S’ha d’entendre com un assumpte greu de país que convé resoldre aviat.
S’ha d’aconseguir l’oficialitat de les seleccions i no lluitar per fer partits de costellada. No s’ha de perseguir omplir el camp de catalans emprenyats que creuen que així donen resposta a les banderes hissades del caciquisme més ranci de Madrid.
Apel-lo al seny de tots, es tracta d’un destí indefugible, el reconeixement internacional dels nostres esportistes no es pot demorar més, és hora d’alçar-se i parlar en veu alta.
Senyors del govern català, està a les seves mans.


David Morgades i Clopés