diumenge, 8 de juny del 2008

MATARÓ ES COMPROMET AMB LA SELECCIÓ:


Aquest cap de setmana Girona ha estat una ciutat de llums i colors, de reivindicacions polítiques, de joia, de diversió, d’entreteniment i sobretot d’orgull per l’esport català.
El regidor d’ERC el Sr. Francesc Teixidó i jo vam voler participar-hi assistint a la diada de les seleccions esportives catalanes que es celebrava a Fontejau. L’ambient multitudinari, participatiu i festiu que s´hi podia veure feia patxoca. Nens disfrutant de les activitats infantils i joves i adults de les esportives i de lúdiques.
Vàrem disfrutar de partits de tenis taula i rugbi 13 entre d’altres, on la selecció catalana feia una demostració d’un gran potencial davant d’altres seleccions esportives de primer nivell.
Com a representant del govern local el Sr. Teixidó va lliurar al president de la plataforma pro seleccions esportives catalanes, el Sr. Xavier Vinyals, una carta signada per l’alcalde de Mataró, el Sr. Baron on es demanava que la nostra ciutat sigui una candidata ferma a ser escollida per celebrar en els propers anys el dia de les seleccions esportives catalanes. Així mateix anava acompanyada d'una còpia de la resolució aprovada en el Ple municipal per la totalitat dels partits polítics locals a excepció del PP on s'acordava el recolçament a aquesta iniciativa. Com a delegat de la plataforma al Maresme i com a militant de CDC reconec que em faria molta il·lusió que Mataró pugués gaudir d’una festivitat com aquesta, que intentaríem entre tots que fos la millor edició de les que s’han fet fins avui. Tan de bo sortim escollits i l’any que ve tinguem la festa a casa nostra. http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=18132&sec=90&portada=1
David Morgades i Clopés

UNA IMATGE VAL MÉS QUE 1000 PARAULES: