dissabte, 17 de març del 2007

EL CIBERFENOMEN ELECTORAL


Creieu-me si us dic que mai a la història d'unes eleccions municipals els ciutadants podien fer una radiografia tan exhaustiva dels candidats que es presenten.
Els blogs polítics penjats a Internet permeten descobrir quina classe de persones pretenen representar-nos i com pensen en relació als temes que més ens preocupen.
També ens mostra les idees de l'equip de militants de cada partit, entre els que hi ha els futurs relleus generacionals dels candidats actuals.
Avui per avui, i fent una ràpida i senzilla escombrada electoral cibernètica, podríem dir per exemple: que el partit socialista de Mataró continua gronxant-se en un missatge caduc i esgotat, a causa segurament de la relaxació que comporta romandre tan de temps en el poder, fet que també comporta una pèrdua total de la il-lusió per treballar per al nostre poble. Podem veure també els conflictes interns que presenta la formació ecologista. Observem com no, la pressió a la que es veu sotmesa la formació de ERC des del govern de la generalitat, per tal de mantenir el pacte tripartit , bo i que potser preferirien una altre opció. Com no, i no cal dir-ho, el partit popular està estancat en el discurs ranci i caspós de sempre.
Pel que fa al nostre partit, què hem de dir que enguany no sapiga tothom, presenta un candidat compromès que lluitarà pels ciutadans amb tota la il-lusió del món, amb ganes de fer-ho bé, i que enguany és l'única realitat per fer prosperar al nostre estimat municipi. Tan de bo no es deixi escapar aquesta oportunitat de sortir de l'immobilisme gastat dels que ja els toca jubilar-se, políticament parlant.
David Morgades i Clopés.