dilluns, 25 de gener del 2010

S'HA DE CREAR UNA FUNDACIÓ PER LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA:

Feu-vos aquesta pregunta: si existís una eina que inspirés confiança i accelerés  un procés polític al parlament que ens deslliurés dels nostres colonitzadors, hi participaríeu?


Enderrocar  Espanya per aixecar un estat propi no és una excentricitat, només cal tenir un imperi financer al servei de la insurgèntcia catalana.
Creant una fundació per la independència tothom tindria l’oportunitat de col•laborar-hi fent petites donacions, fins i tot permetria a alguna persona donar un bon grapat de calers de la seva herència el dia que la seva vida caigués en un pou de foscor.
Només manca que hi hagin uns dirigents amb clarividència i un compromís ferm que aconsegueixin establir una sòlida fibra moral al país. Una iniciativa seriosa i amb prestigi de segur aconseguiria arrossegar a tots aquells que volen col•laborar a tenir un estat per Catalunya.

Ja sabem que als Catalans ens costa buidar la butxaca però em d’entendre que no ens podem quedar mirant les guspires del foc i pretendre que algú ens desvetlli quan tot estigui fet.
Si volem ser lliures ens hem d’embolcallar de generositat i alliberar-nos d’un egoisme que com a falsa virtut, inequívocament ens enfonsa al pessimisme del gris fracàs.


Fem la passa definitiva cap a la independència !