divendres, 16 de febrer del 2007

EL DESPERTAR


La frase més repetida del míting d'en Joan Mora, candidat de CiU per l’alcaldia de Mataró, va ser que cal despertar l’ajuntament del municipi. Bé doncs abans tindrà que despertar els ciutadans que descontents amb els seus governants, continuant votant-los una i una altre vegada per una inèrcia hipnòtica de no se sap ben bé que.
No té sentit tornar a votar a un partit que no fa les coses que com a votant estaves convençut que faria, perquè així ho vas creure quan vas donar-li la teva confiança en forma de vot.
Sembla que a l’aire de Mataró hi hagi un socialisme gripós amb símptomes de somnolència profunda, i que aquell que l’ensumat una vegada ja no se’n pugui despendre, la prova es que durant 27 anys no s’ha trobat la vacuna per curar-lo.
El diagnòstic passa per vacunar-se canviant de vot, i donar una oportunitat a un altre partit per veure si es capaç de fer-ho millor que els que hi ha estat tan de temps amb uns resultat si més no dubtosos i discutibles.
A la fi de tot plegat a l’hora d’anar a votar, si tindrà que anar ben abrigat i amb mocador a la butxaca no fos cas que el virus arribés al nostre vot.

David Morgades i Clopés